Kevytmoottoripyöräkortti – A1-luokka

Kevari kiikarissa?

A1-luokan ikäraja on 16 vuotta. A1-luokka oikeuttaa ajamaan enintään 125-kuutioista moottoripyörää, eli kevytmoottoripyörää.

Me I Drivella haluamme varmistaa, että kilometrisi kevarilla olisivat mahdollisimman mukavat ja turvalliset. Suorita siis kevytmoottoripyöräkortti meillä ja saat yksilöllistä ajo-opetusta tarpeisiisi! Voit myös myöhemmin korottaa ajokorttiluokkaasi meillä!

 

 

Kurssi sisältää:

  • 4 tuntia teoriaopetusta, mikäli sinulla ei ole aikaisempaa ajokorttia suoritettuna (EAS)
  • 5 tuntia ajo-opetusta opettajan kanssa (ajotunnin kesto 50 minuuttia)
  • Moottoripyörän käyttö ensimmäiseen käsittelykokeeseen sekä tutkintoajoon
  • Ajovarusteet kurssin ajaksi
  • Harjoittelutunnukset teoriakokeeseen
  • Sähköinen oppikirja

 

Ilmoittaudu mukaan kurssille ja hyppää kaksipyöräisen kyytiin!

390 € + Tarvittaessa lisäajotunti 70 €/h.

Huomioithan, että viranomaismaksut eivät kuulu kurssin hintaan. Viranomaismaksuja ovat mm. ajokorttilupa 35 € ja tutkintomaksut, kuten teoriakoe 35 € sekä käsittely- ja ajokoe 65 €.

Nyt kurssin aloittaminen on helppoa! Tiesitkö, että voit suorittaa teoriatunnit myös virtuaalisesti netissä? Teoriatunteja on tarjolla virtuaalitunteina lähes päivittäin, myös viikonloppuisin! Tarvitset vain älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen, jossa on toimiva video- sekä puheyhteys.

Ilmoittauduttuasi mukaan kurssille saat ohjeet ja lisätiedot sähköpostiisi. Lisätiedot info@idrive.fi tai puhelimitse 040 1245 007 (ma-to klo 13-17). Lue lisää virtuaalitunneista täältä!

Ilmoittaudu mukaan kurssille