EAS – Ensimmäisen ajokortin suorittajan teoriakoulutus

Mikä on EAS?

Ajokorttiluokasta riippumatta jokaisen on suoritettava EAS -koulutus, eli ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus. EAS -koulutus sisältyy henkilöautokortti B-kurssiimme, mutta opetuslupaoppilaiden on käytävä se erikseen, mikäli aiempaa ajokorttia ei ole. EAS -koulutuksen voi suorittaa vain autokoulussa tai muulla viranomaisen hyväksymällä kouluttajalla.

EAS -koulutus sisältää 4 tuntia teoriaopintoja, ja sen tavoitteena on antaa ajokorttia suorittavalle perustiedot liikennejärjestelmästä, liikenteen vuorovaikutteisuudesta ja riskeistä, eri tienkäyttäjäryhmien turvallisuuteen liittyvistä tekijöistä, moottorikäyttöisen ajoneuvon kuljettamiseen liittyvistä vastuista ja velvollisuuksista sekä muista turvallisen ja ympäristön huomioon ottavan ajotavan vaatimuksista.

EAS -koulutus pitää olla suoritettuna ennen ajo-opetuksen aloittamista, myös opetuslupaoppilailla. Saat ajo-opettajaltasi suoritetusta EAS -koulutuksesta todistuksen, jota sinun tulee pitää mukanasi ajo-opetuksen aikana.

EAS-koulutus on mahdollista suorittaa livetunteina netissä ma ja ti klo 17.00 tai videotallenteena ma-la klo 09-21.

Suorita EAS -koulutus meillä! Ilmoittaudu kurssille!

Voit halutessasi ostaa myös teoriaharjoittelumateriaalin hintaan 25 euroa.

Hinta 40€

Ilmoittauduttuasi mukaan kurssille saat ohjeet ja lisätiedot sähköpostiisi. Lisätiedot info@idrive.fi tai puhelimitse 040 1245 007 (ma-to klo 13-17).

Ilmoittaudu mukaan kurssille