Kurssit

Ajokieltokoulutus

Määrättiinkö sinut ajokieltoon?

Jotta ajo-oikeutesi voidaan palauttaa, sinun tulee hieman kerrata riskikäyttäytymisen ehkäisemiseen liittyviä oppeja autokoulussa. Tätä kutsutaan ajokieltokoulutukseksi, jonka suorittamisesta toimitat todistuksen poliisille ajo-oikeuden palauttamista varten.

 

 

Hinta 159 €

EAS – Ensimmäisen ajokortin suorittajan teoriakoulutus

Mikä on EAS?

Ajokorttiluokasta riippumatta jokaisen on suoritettava EAS -koulutus, eli ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus. EAS -koulutus sisältyy henkilöautokortti B-kurssiimme, mutta opetuslupaoppilaiden on käytävä se erikseen, mikäli aiempaa ajokorttia ei ole. EAS -koulutuksen voi suorittaa vain autokoulussa tai muulla viranomaisen hyväksymällä kouluttajalla.

EAS -koulutus sisältää 4 tuntia teoriaopintoja, ja sen tavoitteena on antaa ajokorttia suorittavalle perustiedot liikennejärjestelmästä, liikenteen vuorovaikutteisuudesta ja riskeistä, eri tienkäyttäjäryhmien turvallisuuteen liittyvistä tekijöistä, moottorikäyttöisen ajoneuvon kuljettamiseen liittyvistä vastuista ja velvollisuuksista sekä muista turvallisen ja ympäristön huomioon ottavan ajotavan vaatimuksista.

EAS -koulutus pitää olla suoritettuna ennen ajo-opetuksen aloittamista, myös opetuslupaoppilailla. Saat ajo-opettajaltasi suoritetusta EAS -koulutuksesta todistuksen, jota sinun tulee pitää mukanasi ajo-opetuksen aikana.

EAS-koulutus on mahdollista suorittaa livetunteina netissä ma ja ti klo 17.00 tai videotallenteena ma-la klo 09-21.

Suorita EAS -koulutus meillä! Ilmoittaudu kurssille!

Hinta 40€

Teoriaharjoittelumateriaali

Kurssi sisältää Ajokaistan harjoittelumateriaalin teoriakoeharjoitteluun sekä sähköisen oppikirjan. Harjoittelutunnukset ovat voimassa kolme kuukautta.

Hinta 25€

Henkilöautokortti eli B-luokka, sisältäen riskientunnistamiskoulutuksen

Harjoitus tekee mestarin! Suorita henkilöautokortti meillä!

Me I Drivella haluamme varmistaa, että tulevaisuutesi kilometrit olisivat mahdollisimman mukavat ja turvalliset. Ammattitaitoisilla opettajillamme on vankka kokemus ajo-opetuksesta, ja haluamme tarjota alueen parasta opetusta varmistaen, että pääset aikataulussa tavoitteisiisi ja että otteesi ratista olisi mahdollisimman varma.

Kanssamme saat yksilöllistä ajo-opetusta, jossa vahvistetaan sinun ajotaitojasi parhaalla mahdollisella tavalla. Ajo-opetuksen tarve on aina yksilöllistä, ja muista, että vain harjoittelu tekee mestarin!

Tiesitkö, että oppilaidemme ajokokeiden läpäisyprosentit ensiyrittämällä ovat alueen korkeimpia?

Varmista tasainen kyyti ilmoittautumalla mukaan kurssillemme!

 

Hinta 999 €

Riskientunnistamiskoulutus

Tunnista riskit! Ilmoittaudu mukaan riskientunnistamiskoulutukseen!

Riskientunnistamiskoulutus eli riskikoulutus on pakollinen koulutus kaikille henkilöajokortin (B-luokka) suorittajille.

Sen tavoitteena on antaa ajokortin suorittajalle valmiuksia vaikeissa olosuhteissa ajamiseen, sekä tukea sääntöjä noudattavan turvallisen ja vastuullisen ajotavan omaksumista. Koulutuksessa harjoitellaan ja vahvistetaan valmiuksia tunnistaa ja välttää liikenteen vaaratilanteita sekä tekijöitä, jotka voisivat lisätä onnettomuusriskiä heikentämällä kuljettajan ajokykyä.

Riskientunnistamiskoulutus on pakollinen koulutus, ja sen voi suorittaa vain autokoulussa tai viranomaisen hyväksymällä kouluttajalla.

Riskikoulutus tulee olla suoritettuna ennen ajokokeeseen menoa.

 

Hinta 299€

Mopokortti, AM120, Kurssipaketti 1

Poltteleeko mopokortti mielessä? Ilmoittaudu mukaan kurssillemme!

Harjoitus tekee mestarin. Me I Drivella haluamme varmistaa, että ensimmäiset kilometrisi olisivat mahdollisimman mukavat ja turvalliset. Varmista tasainen kyyti ja suorita mopokortti meillä!

 

Hinta 169 €

Mopokortti, AM120, Kurssipaketti 2

Poltteleeko mopokortti mielessä? Ilmoittaudu mukaan kurssillemme!

Harjoitus tekee mestarin. Me I Drivella haluamme varmistaa, että ensimmäiset kilometrisi olisivat mahdollisimman mukavat ja turvalliset. Varmista tasainen kyyti ja suorita mopokortti meillä!

 

Hinta 250 €

Mopoautokortti, AM121

Kaveri etupenkille ja mopoautoilemaan?

Harjoitus tekee mestarin. Me I Drivella haluamme varmistaa, että ensimmäiset kilometrisi olisivat mahdollisimman mukavat ja turvalliset. Varmista tasainen kyyti ja suorita mopoautokortti meillä!

 

 

Hinta 350 €

Moottoripyöräkortti eli A-luokka

Haaveissa moottoripyöräkortti?

 A2-luokan ikäraja 18 vuotta, ja se oikeuttaa ajamaan keskikokoista, enintään 35kW moottoripyörää.

A-luokan ikäraja 24 vuotta, mikäli A-luokan ajokortti suoritetaan kuljettajantutkinnolla ensimmäisenä moottoripyöräluokkana. A-luokka oikeuttaa ajamaan kaikkein isoimpia moottoripyöriä.

Varmista mahdollisimman mukavat ja turvalliset kilometrit moottoripyörällä ilmoittautumalla mukaan moottoripyöräkurssillemme! Harjoitus tekee mestarin!

 

 

Hinta 390 €

Ajokorttiluokkien A1 ja A2 korottaminen

Haluatko korottaa ajokorttiluokkaasi?

Ajokorttiluokan korottaminen sujuu näppärästi, kun teoriatunnit voi suorittaa virtuaalitunteina netissä. Käsittelykokeeseen ei kuitenkaan mennä harjoittelematta, joten ilmoittaudu mukaan kurssille ja korotetaan yhdessä ajokorttiluokkaasi!

 

 

Hinta 350 €

Kevytmoottoripyöräkortti – A1-luokka

Kevari kiikarissa?

A1-luokan ikäraja on 16 vuotta. A1-luokka oikeuttaa ajamaan enintään 125-kuutioista moottoripyörää, eli kevytmoottoripyörää.

Me I Drivella haluamme varmistaa, että kilometrisi kevarilla olisivat mahdollisimman mukavat ja turvalliset. Suorita siis kevytmoottoripyöräkortti meillä ja saat yksilöllistä ajo-opetusta tarpeisiisi! Voit myös myöhemmin korottaa ajokorttiluokkaasi meillä!

 

 

Hinta alkaen 390 €