Henkilöautokortti eli B-luokka

Harjoitus tekee mestarin! Suorita henkilöautokortti meillä!

Me I Drivella haluamme varmistaa, että tulevaisuutesi kilometrit olisivat mahdollisimman mukavat ja turvalliset. Ammattitaitoisilla opettajillamme on vankka kokemus ajo-opetuksesta, ja haluamme tarjota alueen parasta opetusta varmistaen, että pääset aikataulussa tavoitteisiisi ja että otteesi ratista olisi mahdollisimman varma.

Kanssamme saat yksilöllistä ajo-opetusta, jossa vahvistetaan sinun ajotaitojasi parhaalla mahdollisella tavalla. Ajo-opetuksen tarve on aina yksilöllistä, ja muista, että vain harjoittelu tekee mestarin!

Tiesitkö, että oppilaidemme ajokokeiden läpäisyprosentit ensiyrittämällä ovat alueen korkeimpia?

Varmista tasainen kyyti ilmoittautumalla mukaan kurssillemme!

 

B-kurssi sisältää:

  • Pakolliset EAS -teoriatunnit, mikäli suoritat ensimmäistä ajokorttiasi
  • 10 tuntia yksilöityä ajo-opetusta opettajan kanssa liikenteessä autokoulun autolla (yhden ajotunnin kesto on 50 minuuttia)
  • Ajoneuvon vuokran ensimmäiseen ajotutkintoon

Katso myös riskientunnistamiskoulutus eli riskikoulutuskurssi, joka tulee olla suoritettuna ennen ajokokeeseen menoa!

Hinta alkaen 650 € + Tarvittaessa lisäajotunnit 70 €/h ja ajoneuvon vuokra uusintatutkintoon 70 €.

Huomioithan, että viranomaismaksut eivät kuulu kurssin hintaan. Viranomaismaksuihin kuuluvat ajokorttilupa 35 €, teoriakoe 35 € sekä ajokoe 90 €

Nyt kurssin aloittaminen on helppoa! Tiesitkö, että voit suorittaa teoriatunnit myös virtuaalisesti netissä? Teoriatunteja on tarjolla virtuaalitunteina lähes päivittäin, myös viikonloppuisin! Tarvitset vain älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen, jossa on toimiva video- sekä puheyhteys.

Ilmoittauduttuasi mukaan kurssille saat ohjeet ja lisätiedot sähköpostiisi. Lisätiedot info@idrive.fi tai puhelimitse 040 1245 007 (ma-to klo 13-17). Lue lisää virtuaalitunneista täältä!

Ilmoittaudu mukaan kurssille